TYKY-hierontasopimus

TYKY-yrityssopimus säännölliseen hierontaan Inno3Wellness hierontapisteessä

Säännöllinen hieronta rentouttaa työstä rasittuneita lihaksia ja edesauttaa työssä jaksamista sekä vähentää stressiä. Henkilökuntanne voi tulla TYKY-hierontaan yrityskohtaisen sopimuksen puitteissa esim. kerran viikossa ja me laskutamme Teitä kerran kuukaudessa.


Säännöllinen hieronta on yhtä tärkeätä sekä pienyrityksen että suuren, monikansallisen konsernin henkilökunnalle. Säännöllinen hieronta poistaa staattiset lihasjännitteet, mikä lisää työssäjaksamista ja vähentää sairauspoissaoloja.


Hieronta luetaan työkykyä ylläpitäviin hoitotoimenpiteisiin ja on verotuksessa vähennyskelpoinen tietyin edellytyksin. Verohallituksen ohjeiden mukaisesti työnantaja voi verovapaana etuna kustantaa työntekijöilleen TYKY-hieronnan. Edellytyksenä on että työnantaja etukäteen tekee sopimuksen suoraan hierontapalvelujen tuottajan kanssa.


Teidän yritystänne koskeva TYKY-hierontasopimus voisi esim. sisältää 5 x 30 min hierontaa kutakin työntekijää kohden. Työntekijät varaavat sitten hieronnan nettiajanvarauksen kautta, puhelimitse tai sähköpostitse.


Ottakaa yhteys niin räätälöimme Teille sopivan TYKY-hierontapaketin!