Tietoa meistä

Inno3Wellness sijaitsee Espoon Otaniemessä, kehä 1 valtatien vieressä, technopolis innopoli3 rakennuksessa aivan vastaanottotiskin vieressä. Hierontaliike sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varressa, lähimmän pysäkin nimi on Tietäjä (E2227),  eikä metroasemakaan ole kovin kaukana. Alueella on myös runsaasti ilmaista parkkitilaa. Hierojana Inno3Wellnes hoitolassa toimii koulutettu hieroja/urheiluhieroja Jarno Vaajoki.

Jarno on toiminut hierojana vuodesta 2008 lähtien. Kilpaurheilijana Jarnolla on omakohtaista tietoa kehonhuollosta, liikkumisesta ja harjoittelusta. Urheiluhierojan koulutukseen on myös kuulunut FISAF kuntosaliohjaajan koulutus ja ravitsemusoppia, aktiiviset ja passiiviset venyttelyt. 

Jarno on harrastanut kilpatanssia vuodesta 96 ja kilpaillut vuodesta 98 ja kilpailee ja harjoittelee edelleen aktiivisesti ja tavoitteellisesti. Hänellä on monen vuoden kokemus säännöllisestä, suunnitelmallisesta ja tavoitteellisesta harjoittelusta. Jarnon ja Ainin omat sivut löytyvät osoitteesta https://jarnoaini.suntuubi.com